Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
GAVE. Det var den amerikanske musiker Ron Schneiderman, som startede Festival of Endless Gratitude op i Vermont i 2008. På festivalens sidste dag gav han den i gave til sin danske ven, som siden har videreført den i København.
Foto: Per Folkver (arkiv)

GAVE. Det var den amerikanske musiker Ron Schneiderman, som startede Festival of Endless Gratitude op i Vermont i 2008. På festivalens sidste dag gav han den i gave til sin danske ven, som siden har videreført den i København.

Koncert
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tak, tak og atter tak: Taknemmelig festival vender tilbage

Kunst- og musikfestivalen Festival of Endless Gratitude starter torsdag.

Koncert
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Man kan sige det med blomster. Og så kan man sige det med en festival.

Da den danske musiker Troels Mads i 2008 besøgte Ron Schneiderman, der også er musiker, i Vermont, arrangerede Schneiderman en kunst- og musikfestival ved navn Festival of Endless Gratitude til ære for sin danske ven. På festivalens sidste dag overgav han festivalen til Mads, som siden 2009 har videreført den på skiftende adresser i København.

Newyorkerrock og dansk metal

Årets udgave af Festival of Endless Gratitude starter torsdag og fortsætter i KPH Volume ved Enghave Station til og med lørdag.

På programmet i år er blandt andre newyorkerrockbandet Arnold Dreyblatt and The Orchestra of Excited Strings, den danske metalduo Broder og det hawaiiske enmandsband Bobby Brown, der har specialiseret sig i hjemmebyggede instrumenter.

Festival of Endless Gratitude. Til 19. sept. KPH Volume, Kbh. V.

Læs mere:

IBYEN


    Chris Pedersen var i årevis en del af inderkredsen i den danske modebranche. Så fik han nok. Nu er han vært på DR K. Fotograferet under sin crossfittræning.

Læser til brevkassen:  Hjælp, jeg er kommet til at sprede et grimt kviklånsrygte om min gamle ven i en spritstiv hævnaktion

Ugens spørgsmål og svar i Ibyens Brevkasse stammer fra Ibyen og Poptillæggets live-arrangement i Absalon tidligere på ugen. Lyt til hele podcasten på fredag via Politikens Poptillæg.

Brevkassen feat. Flemming Møldrup:  »Hver gang jeg arrangerer en aftale med en fyr, ender jeg med at researche alt fra bopæl til Instagram, LinkedIn og Facebook«

»Jeg har da fået masser af tilbud«, skriver en læser til Politiken. Men hun er fortsat jomfru - og dødtræt af andres behov for at tale om det.

Læser til brevkassen:   Jeg er 23 år og jomfru. Og mit eneste problem med min jomfruelighed er andre menneskers nysgerrighed


    Michael Jackson fotograferet under koncert i København 1992.

Læser til brevkassen:  Min kæreste vil have mig til at boykotte Michael Jacksons musik. Hvad gør jeg?

Sanger Thøger Dixgaard er gæsteredaktør i denne uges udgave af Ibyens brevkasse.

Thøger Dixgaard svarer i kærligheds­brevkassen:  Hvad stiller man op, når drømmedaten ikke vil mødes igen?

Hvor langt rækker din mentale Tinder-radius? Ibyens brevkasse svarer en læser, der hader mænd, men gerne vil have en kæreste.

Brevkassen feat. Gudrun Marie Schmidt:  Kvinde, drop dine krav om høje mænd, kloge mænd og mænd med trænede kroppe


    Felix Thorsen Katzenelson er brevkasseredaktør på Ibyen.

Giver 'elskling' dig kvalme?   Kærligheds­brevkassen giver dig formlen på det perfekte kælenavn

Læser til brevkassen:  Alle mine venner er pludselig biseksuelle. Går jeg glip af noget?