Linkoban. Ling Ly er ulykkeligvis ramt af aggressiv kræft.
Foto: Lars Just (arkiv)

Linkoban. Ling Ly er ulykkeligvis ramt af aggressiv kræft.

Koncert

Suspekt laver støttekoncert for kræftramt sangerinde

De danske læger har opgivet at redde Linkoban, men flere musikalske kolleger går ind i kampen.

Koncert

Hun er opgivet af lægerne, men ikke af vennerne.

Den danske grime-sangerinde Ling Ly, der optræder under kunstnernavnet Linkoban, fik sidste år konstateret kræft, der desværre udviklede sig aggressivt.

Efter kemoterapi og stråling meddelte det danske sygehusvæsen i oktober, at man ikke kunne gøre mere for Ling Ly. Derfor søger sangerinden nu mod alternativ, men dyr behandling i Frankfurt.

For at hjælpe hende med at rejse de fornødne penge har flere musikere med Suspekt i spidsen arrangeret en støttekoncert i Pumpehuset.

»Det er vigtigt, at vi går aktivt ind i kampen mod cancer, og at vi vælger ikke at give op på vores medmennesker. Vi kan kun overleve, hvis vi hjælper hinanden, og dette er vores måde at bidrage på, samt sætte fokus på problemet, som desværre må siges at være et problem vi alle sammen kender til. Ling er en del af vores hold, vores familie, og i vores verden betyder familien alting«, siger Emil Simonsen (Orgi-E) fra Suspekt om arrangementet.

Udover Suspekt optræder AVAVAV, Jooks og Benal, mens komikeren Simon Jul fungerer som vært.

Støttekoncerten finder sted i Pumpehuset tirsdag d. 24/11. Man bestemmer selv, hvor meget man vil give i billetpris (dog minimum 150 kroner). Det sker via dette link.

Vil man gerne støtte Linkobans behandling, men er forhindret i at deltage i koncerten, foregår sideløbende en indsamling på Caremaker via dette link.

Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Tommy Grøn eller Ibyen, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce