Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Hitparade. Rihanna har en bunke hits på samvittigheden: 'Bitch Better Have My Money', 'Umbrella', 'Rude Boy' og 'Diamonds'. For bare at nævne nogle få.
Foto: OBED ZILWA/AP

Hitparade. Rihanna har en bunke hits på samvittigheden: 'Bitch Better Have My Money', 'Umbrella', 'Rude Boy' og 'Diamonds'. For bare at nævne nogle få.

Koncert

Coldplay skubber Rihanna ud på Refshaleøen

25.000 tilskuere bliver lukket ind til Rihanna-koncerten, der bliver den største enkeltbegivenhed i Refshaleøens historie.

Koncert

Foo Fighters har spillet der. Volbeat ligeså. En række af de største metalnavne spiller hvert år til Copenhell, og Distortion ynder også at feste der.

Og så var der vist også noget med en stor (og dyr) melodikonkurrence for halvandet år siden.

Men når superstjernen Rihanna indtager Refshaleøen 7. juli næste år og optræder foran 25.000 tilskuere, er der tale om den største udendørs koncert i øens historie.

Faktisk kunne endnu flere have oplevet Rihanna - og gæstestjernerne The Weeknd og Big Sean - hvis hun havde fået lov at spille i Telia Parken, men her optræder Coldplay to dage tidligere, og så går logistikken ikke op, forklarer arrangørerne fra Live Nation.

Netop logistikken kan blive en udfordring, når så mange gæster skal til og fra koncert på Refshaleøen, men Live Nation skal først i gang med at forhandle diverse aftaler på plads, så man har ikke yderligere kommentarer om selve afviklingen af koncerten endnu.

Nej, der bliver ingen Roskilde-koncert

Da nyheden om Rihannas koncert blev offentliggjort i aftes, spekulerede brugerne i flere mediers Facebook-debatspor i en mulig Roskilde-koncert med hitmageren fra Barbados.

Roskilde Festival holdes næste år fra 25. juni til 2. juli (med de primære spilledage fra 29. juni til 2. juli), og her er Rihannas 'Anti World Tour'-kalender åben. Og med en koncert i Stockholm 4. juli kunne en Roskilde-koncert godt have ligget i kortene.

Men ... Roskilde Festival slukker desværre det håb. Programchef Anders Wahrén fortæller til Politiken, at hverken Rihanna eller The Weeknd (eller Coldplay for den sags skyld) vil optræde på Roskilde Festival 2016, fordi kunstnere af den kaliber typisk kun spiller ét show i hvert land.

Så hvis du er Rihanna-fan, er det med at sidde klar, når billetterne til koncerten på Refshaleøen bliver sat til salg næste torsdag via Billetnet. Det er endnu uvist, hvad billetterne koster. Men bitch, du må hellere hoste op med Rihannas penge, hvis du skal med.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce