Mange rejser til udlandet for at få en skønhedsoperation

Flere og flere danskere søger til Polen og Tyrkiet for at få behandlet blandt andet hår og bryster til en favorabel pris.

Danmark

Danskerne står i kø for at få foretaget kosmetiske operationer i udlandet. De mest populære behandlinger er hårtransplantationer, fedtsugninger og brystoperationer.

»De sidste 3 måneder har vi sendt 80 danskere af sted til behandling, og 13. oktober sender vi de næste 25 af sted«, fortæller direktør Atef El-Kher fra det nystartede firma Kirurgirejser.

Besparelse på 40-60 pct.
Operationerne udføres især på specialklinikker i Polen, og her er behandlingen typisk 40-60 pct. billigere end i Danmark. Ifølge Atef El-Kher er der ingen tvivl om, hvad der vil blive det næste store hit hos danskerne:

»Et tabu er ved at blive brudt mht. intimkirurgi, og vi har allerede en del henvendelser om penisforlængelse og -fortykkelse samt indsnævring af skede og formindskelse af skamlæber«.

Det er ikke kun den kosmetiske kirurgi, der trækker danskerne til udlandet for at blive opereret. Også bestemte tand- og øjenoperationer er stærkt efterspurgte.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce