Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Mogens Flindt (arkiv)
Foto: Mogens Flindt (arkiv)

Ventetid. Efter mere end to år har statsadvokaten ikke afgjort en klage over en misforstået terroranholdelse på trods af hjælp fra dette foto fra anholdelsen.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Betjent er stadig ikke fundet i COP15-klagesag

Et yngre ægtepar har ventet i over to år på afgørelse i deres klagesag om uretmæssig terroranholdelse.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I starten af december 2009 blev fem mennesker anholdt under klimatopmødet i København, fordi Københavns Politi begik en brøler og forvekslede en yngre flyttemand med en internationalt eftersøgt topterrorist. Politiet indså hurtigt, at der var tale om en fejl, og de fem anholdte blev løsladt samme dag.

Et yngre ægtepar klagede efterfølgende over politiets opførsel under anholdelsesaktionen. Men mere end to år senere har statsadvokaten stadig ikke afgjort klagesagen, og det forarger ægteparrets advokat, Bjørn Elmquist.

»Det er fuldstændig grotesk og uforståeligt, at man stadig ikke har afgjort sagen. Det er et eksempel på myndighedsarrogance, som er helt hen i vejret«, siger han.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

Forsiden