Nordmand voldtaget i Nordjylland: Hendes undertøj og sko er væk

Politiet efterlyser eventuelle vidner, der kan føre til opklaring af en voldtægtssag i Skagen.

Danmark

En 48-årig norsk kvinde blev natten til søndag udsat for en voldtægt, da hun var på vej hjem fra byen i Skagen.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Gerningsmanden er på fri fod, og politiet leder derfor efter vidner, der kan have set noget omkring klokken 02.30 ved Havneplads i Skagen.

Kvinden forlod en café på Havnevej og gik i sydlig retning, inden hun drejede til højre ad Havneplads. Her blev hun kontaktet af en mand, der trak hende ind i en gyde og gennemførte en voldtægt.

Politiet søger vidner

Kvinden beskriver manden som cirka 50 år, stor og fedladen. Han var iført en blå skjorte, og han talte dansk.

Politiet har indtil videre ikke kunnet fastlægge det præcise gerningssted, ligesom efterforskerne mangler den forurettede kvindes trusser samt sko.

Der er tale om en hvid g-strengtrusse samt hyttesko størrelse 39. De er grå med en hvid kant.

Politiet vil gerne tale med personer, der har opholdt sig omkring Havnevej, Havneplads, Kappelborgvej eller Trondsvej samt fra Fabrikskajen, hvor kvinden kontaktede politiet.

»Hvis der er nogen, der har oplysninger i sagen – eller måske endda har set de nævnte sko og trusser – så vil vi rigtig gerne høre fra dem på telefon 114«, siger politikommissær Henrik Staal i pressemeddelelsen.

ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

Forsiden

Annonce