Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Benjamin Nørskov
Foto: Benjamin Nørskov

Lars Larsen fotograferet 23. marts 2017, hvor han åbnede endnu en butik i kæden, hvor også verdens første Jysk Sengetøjslager slog dørene op i 1979.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lars Larsen er død

Stifteren af Jysk er sovet ind tidligt mandag morgen, oplyser Jysk i en meddelelse.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Stifteren af Jysk, Lars Larsen, er død 71 år gammel. Det oplyser Jysk i en meddelelse.

Lars Larsen, eller ’Dyne-Larsen’ er tidligt mandag morgen sovet ind med den nærmeste familie ved sin side, skriver Jysk. Han efterlader sin kone, Kristine Brunsborg, to børn og fire børnebørn.

»Vi har i dag mistet vores far, mand og bedstefar, og Danmark har mistet en enestående købmand. Han vil blive savnet af os alle, og når vi har sørget over vores store tab, vil vi fortsat gøre vores bedste for at videreføre hans imponerende livsværk«, siger Jacob Brunsborg, der i juni overtog posten som bestyrelsesformand i Lars Larsen Group efter sin far.

Lars Larsen grundlagde i 1979 Jysk-kæden, som han stod i spidsen for, indtil han for to måneder siden på grund af fremskreden leverkræft valgte at overdrage formandsposten i firmaet til sin søn, Jacob Brunsborg.

Dyne-Larsen slog første gang dørene op for danskerne i april 1979, da den første butik åbnede på Silkeborgvej i Aarhus. Siden er Jysk-impiriet blevet udvidet til over 2.700 butikker spredt over hele verden. Det svarer til, at der hver femte dag i 40 år er åbnet en ny Jysk.

Og det har været en god forretning for Lars Larsen, der med en formue på godt 30 milliarder kroner placerer sig blandt de fire rigeste personer i Danmark.

Lars Larsen nåede inden sin død at opleve 40 års jubilæet for Jysk, som han fejrede ved at klippe snoren til boligkædens første butik i Irland.

Opdateres

Ritzau

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden