0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Uffe Ellemann tror på en statsministerpost til sin søn:»Han er dygtigere til at lave venner, men især til at undgå at lave fjender, end jeg var«

Efter en klar sejr over Ellen Trane Nørby skal Inger Støjberg agere partiløjtnant og næstformand til den nyvalgte partiformand Jakob Ellemann-Jensen. De deler nu et historisk stort ansvar for at gøre op med partiets fløjkrige og skabe et troværdigt borgerligt regeringsalternativ.

Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Valgkampen 2019 sluttede med tre en halv måneds forsinkelse i Herning Kongrescenter lørdag formiddag.

Politiske magtskifter udløser oftest ikke bare en ny statsminister, men også et lederskifte i det store oppositionsparti, der afgiver Statsministeriet.

Efter måneders tumult, som med Venstres partisekretær, Claus Richters ord, aldrig har været så konfronterende og brutal på partiets ledende poster, sætter Jakob Ellemann-Jensen sig nu i den formandsstol, der har været vakant, siden Lars Løkke Rasmussen (V) forlod Venstres hovedbestyrelsesmøde i vrede for tre uger siden.

Søndag aften samles familien Ellemann-Jensen for at fejre, at formandsposten i Venstre igen er på familiens hænder – 21 år efter Uffe Ellemann-Jensens abdikation som Venstre-høvding i 1998.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce