Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politiken beklager

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politiken.dk bragte i dag en artikel, hvoraf det fremgik, at regeringen i sit finanslovsforlag har fjernet en bevilling på 41 millioner kroner til en særlig indsats med besøg af sundhedsplejersker hos familier i udsatte positioner og i dagtilbud i de første 1.000 dage af børnenes liv.

Det var imidlertid en fejl: Alle pengene til programmet, der løber over tre år, blev bevilget på sidste års finanslov, og initiativet fortsætter dermed til og med 2021, ganske som planlagt, og Sundhedsstyrelsen har netop haft genopslået puljen med ansøgningsfrist mandag i denne uge. Der er desuden allerede bevilget en million kroner til at få foretaget en vurdering af projektet i 2021. Der har således ikke været tale om, at der har skullet bevilges flere penge til 1.000 dages-programmet på dette års finanslov.

Redaktionen beklager at have bragt de forkerte oplysninger.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden