Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Kåre Viemose
Foto: Kåre Viemose

Restemad (arkivfoto).

Restemad kan blive hip: Den samler smag og bliver mere koncentreret. Tag bare tomatsovsen - og brasekartoflerne

Engang undgik vi madspild af økonomisk nødvendighed. Vil vi undgå madspild i dag, må vi tænke på andet end penge, forklarer Jon Fuglsang, som forsker i vores måltider.

Danmark
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Hvis vi vil madspild til livs, må vi opstillet et nyt ideal for vores fødevareforbrug. Et ideal, som ikke handler om økonomi. Det forklarer madsociolog Jon Fuglsang.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden