Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Kåre Viemose
Foto: Kåre Viemose

Restemad (arkivfoto).

Restemad kan blive hip: Den samler smag og bliver mere koncentreret. Tag bare tomatsovsen - og brasekartoflerne

Engang undgik vi madspild af økonomisk nødvendighed. Vil vi undgå madspild i dag, må vi tænke på andet end penge, forklarer Jon Fuglsang, som forsker i vores måltider.

Danmark
FOR ABONNENTER

Hvis vi vil madspild til livs, må vi opstillet et nyt ideal for vores fødevareforbrug. Et ideal, som ikke handler om økonomi. Det forklarer madsociolog Jon Fuglsang.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce