0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Tidligere kollegaer i bitre vidneudsagn mod Britta Nielsen

Den svindeltiltaltes tidligere kollegaer fortalte i retten om et kontrolsystem i Socialstyrelsen, som hvilede på tillid.

Mette Dreyer/POLITIKEN
Foto: Mette Dreyer/POLITIKEN

Sagen mod Britta Nielsen har været præget af afbrydelser og truer med at trække i langdrag. Næste retsmøde er fredag 29. november.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det var uden begejstring, at tidligere kollegaer til Britta Nielsen satte sig i vidnestolen i den enorme svindelsag, hvor Britta Nielsen har erkendt at have stukket op mod 117 millioner kroner til side til sig selv af de satspuljemidler, som hun og hendes kollegaer dagligt administrerede og udbetalte til særligt udsatte grupper i Danmark.

En af de tidligere kollegaer, en kvinde, har arbejdet mange år i Socialministeriet og blev på et tidspunkt i 2012-13 rykket til en afdeling, hvor hun kom tættere på Britta Nielsen.

»Jeg vil godt lige indlede med at sige, at det ikke er særlig behageligt at skulle sidde her og vidne«, sagde hun, da hun tog plads i vidnestolen.

Kun få meter fra hende, lettere skjult bag sin forsvarer, sad den 65-årige tiltalte. Som vanligt med nedslået blik, papirer og briller foran sig. Velklædt i sort og hvidt.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce