0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nyhed – quiz mod Politikens redaktion i JuledystenTag quizzen

Mette F. styrer møderne med klaverbokserfinte

Ellemann og Thulesen Dahl er frustrerede over at se sig selv reduceret til én blandt ni partiledere på statsministerens skærm.

Mads Nissen
Foto: Mads Nissen
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Et gammelt trick for klaverboksere på tvivlsomme etablissementer eller entertainere i stil med Victor Borge er at påstå, at de kan spille hvad som helst, publikum beder om. Når de overrislede gæster råbe titler i kor, er der før eller siden nogen, der råber et nummer, pianisten kan spille. ​​​

Det ligner overlegent overskud og fuld inddragelse, men det er i sidste ende personen ved tangenterne, der afgør, hvad der bliver spillet, og hvad der bliver overhørt.

Det er i overført betydning den virkelighed, som de store borgerlige partier har oplevet på de seneste to måneders videomøder. Mette Frederiksen bruger pianistfinten til at give beslutningerne en fernis af åbenhed, men reelt bestemmer hun det meste selv.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce