Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Finn
Foto: Finn

Hvis First Bond-pigernes smart-armbånd bliver sat i produktion, vil fremtidens fædre kunne mærke deres ufødte babyer sparke.

Studieliv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Reportage fra KEA: De unge skaber selv drømmejobbet

Med et højteknologisk armbånd til kommende forældre er Henriette, Eszter og Sandra i gang med at udleve deres drøm om at skabe deres egen smykkevirksomhed.

Studieliv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

På 4. sal i KEA’s store campusbygning på Nørrebro sidder Sandra Petursdottir, Henriette Andersen og Eszter Smid og nærstuderer et sci-fi-lignende armbånd. På bordet foran dem ligger et plastikdisplay med logoet skåret ud med laserskærer og en plakat, der ligner noget fra en James Bond-reklame. Salgsmateriale, der kunne gå direkte ind på en smykkemesse. Selv om de tre kvinder har endnu et års tid tilbage på uddannelsen som professionsbachelor i smykker, teknologi og business på Københavns Erhvervsakademi på KEA, er de allerede i fuld gang med at udleve drømmen om at skabe deres eget fremtidige job med virksomheden First Bond.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden