Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jim Michaud/AP
Arkivfoto: Jim Michaud/AP

Sagen er bøf, men det koster på klimaregnskabet. Så enten må vi drosle ned, eller også må vi lære at bruge maden bedre. Lige nu smider forbrugere og restauranter i Nordamerika ifølge The New York Times 40 procent af al mad ud.

Klima
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Grøn udsigt: Er vi alle på vej til at blive klima-amerikanere med skridttællere?

Hvad kan vi lære af The New York Times’ anbefalinger til, hvordan vi og resten af den hastigt voksende globale middelklasse kan nedsætte vores personlige udledninger af drivhusgasser?

Klima
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

I denne uge tog The New York Times fat på det nye år med formaninger til, hvad vi hver især kan gøre for at nedbringe vores carbon footprint.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

    Alt om Klima­bedraget

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden