Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jim Michaud/AP
Arkivfoto: Jim Michaud/AP

Sagen er bøf, men det koster på klimaregnskabet. Så enten må vi drosle ned, eller også må vi lære at bruge maden bedre. Lige nu smider forbrugere og restauranter i Nordamerika ifølge The New York Times 40 procent af al mad ud.

Klima
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Grøn udsigt: Er vi alle på vej til at blive klima-amerikanere med skridttællere?

Hvad kan vi lære af The New York Times’ anbefalinger til, hvordan vi og resten af den hastigt voksende globale middelklasse kan nedsætte vores personlige udledninger af drivhusgasser?

Klima
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I denne uge tog The New York Times fat på det nye år med formaninger til, hvad vi hver især kan gøre for at nedbringe vores carbon footprint.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden