Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Video

 • Mød talenterne: Asta Kamma August

  Dramaet ligger der, hvor karakteren står i et dilemma. Sådan siger skuespiller Asta Kamma August, der er modtager af en af de otte talentpriser til Årets Reumert 2018, da Politiken møder hende under forberedelserne til en ny tv-serie

 • Mød talenterne: Joakim Lind Tranberg

  »Når folk ser mig på scenen, håber jeg de ser en ung knøs, der knokler for det«, siger skuespiller Joakim Lind Tranberg, der er modtager af en af de otte talentpriser til Årets Reumert 2018. Lige nu er han aktuel i rollen som Rasmus Seebach i musical ‘Seebach’, der spiller på Det Kongelige Teater hen over sommeren.

 • Mød talenterne: Ferdinand Falsen Hiis

  Skuespiller Ferdinand Falsen Hiis øver sine tekster i en lille krog ved vandet. Politiken har mødt ham i Aalborg, hvor han spiller med i ‘Lang dags rejse mod nat’. Ferdinand Falsen Hiis er modtager af en af de otte talentpriser til Årets Reumert 2018.

 • Mød talenterne: Ingrid-Marie Thorlacius

  Skuespiller Ingrid-Marie Thorlacius er modtager af en af de otte talentpriser til Årets Reumert 2018. Politiken har mødt hende i barndomshjemmet på Fyn, hvor hun forbereder sig på endnu en sæson af Fucking Åmål på Teater Vestvolden.

 • Mød talenterne: Diluckshan Jeyaratnam

  »Man skal være legebarn for kunne være musicalperformer og skuespiller«, fortæller Diluckshan Jeyaratnam, da Politiken møder ham på Fredericia Teater, hvor han spiller Moses i ’Prinsen af Egypten’. Han er modtager af en af de otte talentpriser til Årets Reumert 2018.

 • Mød talenterne: Alvin Olid Bursøe

  Skuespiller Alvin Olid Bursøe prøver at lade være med at lægge sig fast på sin rolle for hurtigt, fortalte han, da Politiken mødte ham i Aarhus, hvor han lige nu spiller med i ‘Lav Sol’ på Aarhus Teater. Han er modtager af en af de otte talentpriser til Årets Reumert 2018, og

 • Mød talenterne: Gunilla Lind

  Koreograf Gunilla Lind kan godt lide at dyrke det deforme og frastødende, fortalte hun, da Politiken mødte hende på Dansekapellet, hvor hun er aktuel med sin forestilling ‘Vanity of Modern Panic (V.O.M.P)’. Hun er modtager af en af de otte talentpriser til Årets Reumert 2018.

 • Mød talenterne: Magnus Iuel Berg

  Dramatiker Magnus Iuel Berg bygger sine forestillinger op af mange lag, fortæller han, da Politiken møder ham på Teatermuseet i Hofteatret. Magnus Iuel Berg er modtager af en af de otte talentpriser til Årets Reumert 2018.

 • Instruktør: Der skal være en god grund til at lave film om til scenekunst

  Det var vigtigt, at Fucking Åmål ikke gik i glemmebogen, fordi tematikken om kærlighed mellem samme køn er så aktuel. Derfor sagde Mia Lipschitz ja til at lave filmen om til en forestilling, der nu er nomineret til Reumert for årets børne-/ungdomsforestilling.


 • Skuespiller: Publikum skal under pres

  Morten Burian er nomineret til årets mandlige hovedrolle til Årets Reumert for sin meget fysiske præstation i ‘Rocky!’ på Husets Teater. En forestilling, hvor han forsøger at sluge sin egen hånd, bliver overhældt med en spand teaterblod og skærer tungen af et slagtesvin, som han putter i egen mund.


2017

 • Nomineret i bedste kvindelige hovedrolle: Sicilia Gadborg Høegh

  Skuespiller Sicilia Gadborg Høegh ville oprindeligt have været danser, men en hoftefejl satte en stopper for det. Nu er hun skuespiller og nomineret for sin hovedrolle i stykket Happy Nation på teatret Katapult i Aarhus.

 • Mød talenterne: Fanny Bernth

  Skuespiller Fanny Louise Bernth er modtager af en af de otte talentpriser til Årets Reumert. Politiken mødte hende under den første prøve til et gadeteater, hun medvirker i.

 • Mød talenterne: Niels Anders Manley

  Skuespiller Niels Anders Manley er modtager af en de otte talentpriser til Årets Reumert. Politiken mødte ham i Aalborg, hvor han lige nu spiller med i musicalen Hair.

 • Mød talenterne: Elliott Crosset Hove

  Skuespiller Elliott Crosset Hove er modtager af en af de otte talentpriser til Årets Reumert. Politiken mødte ham i København, hvor han forbereder sig på en muligt filmprojekt.

 • Mød talenterne: Oliver Starpov

  Koreograf og danser Oliver Starpov er modtager af en af de otte talentpriser til Årets Reumert. Politiken mødte ham på Det Kgl. Teater, hvor han er i gang med prøver til den næste sæson.

 • Mød talenterne: Sibylle Glosted

  Sanger Sibylle Glosted er modtager af en af de otte talentpriser til Årets Reumert. Politiken mødte hende i Stockholm til audition på den kongelige opera.

 • Mød talenterne: Simon Bennebjerg

  Skuespiller Simon Bennebjerg er modtager af en de otte talentpriser til Årets Reumert. Politiken mødte ham på Det Kgl. Teater, hvor han lige nu spiller med i forestillingen ’Lang dags rejse mod nat’.

 • Mød talenterne: Benjamin la Cour

  Scenograf Benjamin la Cour er modtager af en de otte talentpriser til Årets Reumert. Politiken har mødt ham under forberedelsen af scenografien til 'Vildheks' på Østre Gasværk.

 • Mød talenterne: Nanna Voss

  Skuespiller Nanna Voss er modtager af en de otte talentpriser til Årets Reumert. Politiken mødte hende i Aalborg, hvor han lige nu spiller med i musicalen Hair.

 • Hvad skal du se på CPH Stage i år? Skuespiller og tidligere teaterdirektør Jonatan Spang giver sine anbefalinger.

 • Hvad skal du se på CPH Stage i år? Bestyrelsesformand for CPH Stage Pia Allerslev giver sine anbefalinger.

 • Hvad skal du se på CPH Stage i år? Skuespiller Ellen Hillingsø giver sine anbefalinger.

 • Kønnene udviskes i Reumert-nomineret forestilling

  Danser, instruktør og queerkunstner Andreas Constantinou er nomineret for to solooptrædener, WoMAN & WOMAN i kategorien Årets Danseforestilling, til Årets Reumert. Begge forestillinger behandler emnet femininitet. Idéen udsprang af Andreas’ frustration over de stereotype fremstillinger af køn, han så på scener rundt om i Europa. Derfor valgte han at omfavne sin egen queerness og bruge det i sit arbejde. Politiken mødte ham i Aarhus i hans studie.

 • Scenograf på Reumertshow: Det er et kæmpe privilegium

  Scenograf og kunstner Julian Toldam Juhlin har forvandlet Skuespilhuset og det kommende Reumertshow til en palet af guldelementer. Publikum kan under optaktsdagene til showet møde op på havnefronten foran Skuespilhuset, sætte sig i teatersæder ved siden af guldpalmer og nyde det skuespil, der hver dag udfolder sig på Papirøen overfor.

 • Kan teater give en dybere forståelse for nyhederne?

  Jesper Hyldegaard er nomineret til årets mandlige hovedrolle til Årets Reumert for 'Lampedusa' - en forestilling om Europas udfordringer med flygtninge og migranter. Politiken mødte ham og skuespiller Charlotte Munck på Husets Teater, hvor forestillingen spiller under CPH Stage.

Artikler