0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Djævelens advokat Djævlens advokat sætter tænder i Wonderful Copenhagens eventchef

Martin Bender er eventchef i Wonderful Copenhagen, der står i spidsen for mad- festivalen Copenhagen Cooking. Djævlens Advokat sætter tænderne i eventchefen og ender med at forstå noget, han egentlig godt vidste i forvejen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
PR-Foto
Foto: PR-Foto

Mad er meget populært, understreger eventchef Martin Bender fra Wonderful Copenhagen, der står bag festivalen Copenhagen Cooking. Her kan alle vi discountdanskere smage på gourmetmad til en billig penge.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Spiser du noget nu?

»Nej, men jeg skal snart have noget at spise«.

Hvad har du tænkt dig?

»En sandwich fra Lagkagehuset«.

Så du det der vejrudsigt på tv i sommer, hvor meteorologen også lige fik en kok til at lave noget mad? Det mindede én om, at det mest forudsigelige at tale om næst efter vejret, det er mad?

»Jamen, det er rigtigt. Det er nok også derfor, grillaftener er så populære. Det er både mad og vejr på én gang«

Og nu er du så med til at lave noget, der hedder Copenhagen Cooking, hvor folk skal spise og tale om mad i en hel uge?

»Ja, vejret holder vi os fra. Men vi synes, der er god grund til at gøre opmærksom på, at vi har en by, hvor der virkelig bliver lavet god mad«.

The taste of Copenhagen er der noget, der hedder: Er det noget med sild?

»Det kunne det godt være. Det er op til de enkelte restauranter. The taste of Copenhagen er en god mulighed for at opleve maden på nogle af byens mest spændende gourmetrestauranter. Det er jo et spørgsmål om prioritering, om man vil bruge 1000 kroner på at gå ud at spise, eller man vil bruge 1000 kroner på at se Rolling Stones eller Madonna«.

Hvorfor snakker du om penge lige pludselig?

»Det var da dig«.

Næh, det var da dig. Jeg snakkede bare om sild.

»O.k., men det er, fordi Taste of Copenhagen er et koncept, hvor man kan få usædvanlige gourmetoplevelser til meget lavere priser end normalt. Men der er også udsolgt for længst«.

Det er da klart. Men er der virkelig behov for at få folk til at spise mere her i byen? Folk æder jo hele tiden. Overalt. Ikke bare på restauranter – også på gaden vader folk ind i hinanden med deres shawarmaer og hapsdogs.

»Ja, mad er meget populært. Ved du hvad, de fire ting, turister taler mest om, er? Først er det transport, så er det hoteller, derefter hvad de skal lave, og så er det, hvad for noget mad, de skal spise. Fire vigtige ting«.