Mikkel Munch-Fals er årets bedste tv-vært, mener 41 procent af de læsere, der har afgivet en stemme i konkurrencen. Arkivfoto.
Foto: Sara Galbiati

Mikkel Munch-Fals er årets bedste tv-vært, mener 41 procent af de læsere, der har afgivet en stemme i konkurrencen. Arkivfoto.

Kultur

Læserne er vilde med Mikkel Munch-Fals

Værten på DR's filmmagasin 'Premiere' vandt overbevisende afstemningen om årets mandlige tv-vært.

Kultur

Han har humor, selvsikkerhed, er vidende, og så ser han vist også brandgodt ud.

Studieværten på DR 2's filmmagasin 'Premiere', Mikkel Munch-Fals, blev en overbevisende vinder af titlen som årets mandlige tv-vært.

Hele 41 procent af de 2.826 læsere, der deltog i afstemningen, stemte på dansk tv's nye skæggede skærmtrold som vinder.

'Nosser og sarkasme til en mindre hær' Flere læsere begrunder valget med, at Mikkel Munch-Fals har sine meningers mod.

Et faktum, der bl.a. bevises af, at studieværten i sit første program kaldte den danske regering for en flok »løgnhalse«.

»Mikkel Munch-Fals er nyskabende, kritisk og har humor. Jeg kan godt blive træt af stive nyhedsværter, der skal give en ren objektiv besked. Nyhederne skal være sådan. Det er derfor mere spændende at se en, der tør give sin egen mening uanset konsekvensen«, skriver Simon Jacobsen fra København V.

»Mikkel Munch-Fals er fin og god og stikker ikke op for bollemælk. Dejlig mand med mod til at sige, hvad han mener, også selv om ingen er enige med ham. Og så er han ufatteligt flot at se på. Det skader bestemt heller ikke.Men min stemme går nu primært til ham for at have nosser og sarkasme nok til en mindre hær«, lyder de rosende ord fra Henriette Nielsen i Århus V.

DR-værter på de fire første pladser

Som en ligeledes suveræn nummer to har 27 procent af læserne stemt på en anden DR 2-vært, nemlig Mikael Bertelsen.

Bertelsen stod bag talkshowet 'Den 11. Time', der lukkede i maj efter 126 udsendelser.

»Mikael Bertelsen er i min optik den klart dygtigste og især mest nyskabende vært blandt disse kandidater. Men hans underspillede facon er desværre ikke værdsat blandt befolkningen. Dejlig skæv journalistik«, mener Aputsiaq Christensen fra Århus.

Kim Bildsøe Lassen fra DR's TV Avisen er kåret som den tredjemest populære vært med 10 procent af stemmerne, mens Clement Behrendt Kjersgaard fra 'Autograf' på DR 2 sniger sig ind på fjerdepladsen med 5 procent af stemmerne.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce