Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
AP
Foto: AP

Den verdenskendte supermodel Kate Moss underskylder kokainforbrug. Her er hun på podiet til et modeshow i Milan, september 2004. - Foto: AP

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kate Moss indrømmer kokainmisbrug

Den britiske supermodel Kate Moss undskylder nu offentligt, at hun har taget kokain, men modeverdenen har allerede droppet hende. Britisk politi frygter, at hendes opførsel har en dårlig indflydelse på teenagere.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den internationale modeverden har droppet den 31-årige supermodel Kate Moss, efter at den britiske tabloidavis Daily Mirror har trykt billeder af hende med næsen begravet i kokain.

Nu undskylder modellen i den britiske presse.

»Jeg vil gerne sige undskyld til alle de mennesker, jeg har skuffet med min opførsel, som har kastet et dårligt lys på min familie, mine venner, kollegaer, forretningspartnere og andre«, siger Kate Moss i følge BBC.

Droppet af modeverdenen
Den faldne supermodel vil nu igen forsøge at komme på rette kurs.

»Jeg tager det fulde ansvar for mine handlinger. Jeg accepterer også, at der er adskillige personlige problemer, som jeg bliver nødt til at tage hånd om, og jeg er begyndt at tage det første, svære skridt hen imod at løse dem«, meddeler hun.

Store firmaer som H&M, Chanel og Rimmel har droppet deres kontrakter med den verdenskendte skønhed i takt med, at skandalen er eskaleret i løbet af ugen.

Dårlig indflydelse på unge
Det britiske politi, som efterforsker anklagerne om stjenens kokainforbrug, har ikke bekræftet, at de vil afhøre Kate Moss.

Men den centrale politikommissær Ian Blair sagde under en pressekonference, at han principielt vurderer sagen som vigtig.

»Vi bliver nødt til at se på, hvordan en sag som denne vil påvirke letpåvirkelige unge mennesker, og hvis der er beviser, skal der skrides til handling«, sagde han.

Forældremyndighed i fare
Ifølge den britiske avis Daily Mirror, frygter Kate
Moss at miste forældremyndigheden over hendes toårige datter Lila Grace.

Supermodellen, som blev kendt som Calvin Kleins foretrukne ansigt, da hun var 18 år, har tidligere haft problemer med at klare modeverdenens pres, skriver BBC

I 1998 indlagde Kate Moss sig selv på grund af depression. Da hun forlod klinikken, fortalte hun til pressen, at hun i løbet af de foregående ti år, ofte havde drukket sig fuld, før hun gik på podiet.

I september 2000 vurderede det amerikanske magasin Business Age, at hun var den model i verden, der tjente mest.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden