Jubel. En glad vinder sammen med Cutfather.
Foto: MOGENS FLINDT

Jubel. En glad vinder sammen med Cutfather.

Kultur

15-årige Sarah vinder tæt finale

Sarah og Annelouise kæmpede til det sidste i X Factor.

Kultur

Den unge korthårede pige Sarah er netop af seerne og publikum kåret som årets vinder af X Factor.

Hun slår dermed den unge charmør, Babou, og den langt mere voksne Annelouise - og de mere end 3.000 andre håbefulde, der har prøvet sangtalenterne af i dette års X Factor.

Men det var en tæt afstemning, der skilte de to kvinder, som stod tilbage på scenen, efter Babou som den første var røget ud. Og X Factors vært, Lise Rønne, var derfor nødt til at trække tiden, inden alle sms-stemmer var talt op.

LÆS MERE

Det var derfor en meget glad 15-årig, der kunne gå på scenen en sidste gang med Lady Gagas kæmpehit 'Pokerface'.

»Jeg kan ikke sige noget lige nu. Hold kæft, det kommer bag på mig. Tak, fordi I har stemt på mig. Jeg elsker jer alle sammen«, lød det fra Sarah, der også nåede at få en lykønskning fra en tydeligvis rørt Cutfather.

Politikens læsere fik dermed heller ikke deres vilje. De havde i en afstemning tidligere i dag stemt på, hvem de syntes, der skulle vinde. 43 procent ville have Annelouise til at stå som vinder.

Solister væltede Parken
Inden afgørelsen i Parken var der både små og lidt større stjerner på scenen foran de 40.000 publikummer.

De måske største, Take That, stod på scenen og inviterede de tre finalister på scenen og sang sammen med dem.

Men der var også mindre kendte 'stjerner' på scenen: De tidligere deltagere fra X Factor, som de seneste måneder er blevet sorteret fra talentkonkurrencen.

63-årige Kjell kom på scenen

Nogle af dem var aldrig nået længere end til første audition, mens andre, som for eksempel Patricia, der røg ud i sidste uge, fik lov til at komme på scenen igen.

En af dem, som ikke var nået langt, men som mange husker for en rørende audition med sin version af 'Unchained Melody', var 63-årige Kjell, som fik lov at stå midt i Parken og synge for publikum.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce