Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Gadeliv. Et nyt initiativ sætter fokus på de hjemløses hjem- byrummet.
Foto: JACOB EHRBAHN

Gadeliv. Et nyt initiativ sætter fokus på de hjemløses hjem- byrummet.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Teater stiller skarpt på hjemløses gadeliv

Bremens initiativ 'Os Imellem' lægger hus til en aften med og om hjemløse.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

30. april åbner Bremen Teatret jerngitteret op for det nye initiativ 'Os Imellem' i samarbejde med Projekt Udenfor, som sætter fokus på byudviklingen i København, livet på gaden og byens rum.

Det skriver Os Imellem i en pressemeddelelse.

Arrangementet består af en fotografiudstilling, som er skabt af en gruppe hjemløse. Ferniseringen byder uden for i de hjemløses hverdag og præsenterer deres yndlingssteder og hjem rundt omkring i bybilledet.

Arkitektgruppen Spektrum lægger også vejen forbi og fortæller om og debatterer deres erfaringer og viden omkring planlægning og udformning af byområder med fokus på borgerinvolvering og mangfoldighed.

Yderligere vil Projekt Udenfor holde oplæg om, hvordan byplanlægning i København ikke altid tager hensyn til de mennesker, som bruger byrummet allermest – nemlig de hjemløse.

Aftenens traktement leveres af Projekt Udenfors Mobile Café, som er et initiativ, der dagligt serverer mad for gadens udsatte.

Med arrangementet ønsker Projekt Udenfor at sætte fokus på debatten om hjemløse og livet på gaden og samtidig skabe opmærksomhed på de arrangementer, som tager udgangspunkt i en social problemstilling.

Den lidt anderledes tur i teatret kan opleves mellem klokken 17-21, hvor blandt andre de hjemløse selv, byplanlæggere og arkitekter vil være at finde blandt gæsterne.

Læs mere:

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden