Afsked. David Bowie begyndte at indspille demoversioner af numre til endnu et album kort tid før sin død.
Foto: =/AP

Afsked. David Bowie begyndte at indspille demoversioner af numre til endnu et album kort tid før sin død.

Kultur

Producer: Bowie havde et album mere i ærmet

Tony Visconti har tidligere sagt, at Bowies sidste album var et farvel. Men en opfølger var i støbeskeen, siger han nu.

Kultur

'Blackstar' var ikke David Bowies sidste musikalske vilje.

I ugerne, der endte med at blive den 69-årige legendes sidste, havde David Bowie nået at indspille fem demoversioner af numre, der skulle udkomme på endnu et album.

Det fortæller David Bowies producer og personlige ven Tony Visconti i et interview med det amerikanske musikmagasin Rolling Stone.

Ifølge Tony Visconti ringede Bowie til ham en uge før sin død og fortalte, at han var ivrig for at komme i studiet en sidste gang:

»Han planlagde sent i forløbet at lave en opfølger til 'Blackstar'. Jeg var ovenud lykkelig, og både han og jeg troede, at han ville have mindst et par måneder. Det må han have troet, for han var så begejstret for at skulle lave et album mere«, siger Visconti til Rolling Stone.

Tidligere betragtet som farvel-album

Tidligere har Tony Visconti ellers udråbt Bowies sidste album, 'Blackstar', til at være kunsterens afskedsgave til verden. Hvilket har affødt spekulationer om, hvorvidt hele pladeudgivelsen få dage før hans død var en iscenesættelse af Bowies afsked med verden.

He always did what he wanted to do. And he wanted to do it his way and he wanted to do it the best way. His death was...

Posted by Tony Visconti on Monday, January 11, 2016

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce