Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Forbrugeren. 31 år. Skuespiller og tv-vært og aktuel i programmet 'DR 3 siger farvel' samt tv-serien 'Bedrag' på DR 1. Han er desuden kendt som vært på TV 2's 'Danmark har talent'.
Foto: Per Janus Strange/TV 2

Forbrugeren. 31 år. Skuespiller og tv-vært og aktuel i programmet 'DR 3 siger farvel' samt tv-serien 'Bedrag' på DR 1. Han er desuden kendt som vært på TV 2's 'Danmark har talent'.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ugens kulturforbruger: »Man kan for mig at se ikke have et job i kulturverdenen, hvis der er noget kultur, man afskyr«

Tv-vært Christopher Læssø giver ikke det store for om Justin Bieber synger live eller ej til koncerter, og så elsker han dokumentarprogrammer og faglitteratur.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvilken musik hører du i øjeblikket?

»Lige for tiden hører jeg Frank Oceans nye album på repeat. Han laver en særlig form for eksperimenterende soul, som lægger vægt på det helstøbte, i stedet for at det skal være ’bangers’ det hele. Det tiltaler mig meget«.

Hvornår var du senest i teatret?

»Det er desværre lang tid siden. Jeg var inde at se Tennessee Williams’ ’Omstigning til Paradis’ på Det Kongelige Teater. Den var dog sindssygt kedelig, men det kan jo også være lærerigt en gang imellem«.

Hvilken film har du senest set i biografen?

»’Suicide Squad’. Det er den dårligste film, jeg længe har set. Når man sidder i en biograf og har fornemmelsen af, at det bare er en stor producent, der skal tjene penge på, at jeg skal kigge på nogle pisselækre superhelte, men historien samtidig halter helt vildt, så er det bare ikke fedt«.

For min skyld må Thomas Treo hjertens gerne sidde og få ondt i røven over, at Bieber ikke synger live, det rører mig ikke

Hvilken bog har du senest læst?

»Jeg er i gang med ’Alkymisten’ af Paulo Coelho. Jeg er typen, der læser de bøger, venner og bekendte stikker mig i hånden. Men hvis det er noget, jeg selv skal købe, så handler det højst sandsynligt om Anden Verdenskrig. Det er min store passion«.

Hvilken koncert var du senest til?

»Jeg har lige set Justin Bieber. Det var sjovt. Man kan sige, hvad man vil, men manden har bare lavet nogle af de seneste års allerstørste hits, og så gør det ikke så meget for mig, om han synger det live eller ej. Det er bare god musik, og det rammer mig. Og så skal man huske at gå til sådanne koncerter og tage det for, hvad det er – for min skyld må Thomas Treo hjertens gerne sidde og få ondt i røven over, at Bieber ikke synger live, det rører mig ikke«.

Hvilket tv-program har gjort indtryk på dig for nylig?

»Jeg elsker dokumentarprogrammer. I går så jeg ’Husker du – da rocken kom til Danmark’ på DR 2. Den handlede om rock’n’roll, og det er interessant, når der kommer nye musikbølger, og radioen så ikke vil spille det. Det er jo noget, der gentager sig, og det synes jeg godt, man kan trække nogle paralleller til i dag«.

Hvad har været din største kulturoplevelse i år?

»I april var vi i London og se kvartfinale i ’Britain’s Got Talent’. Det gør de fandeme godt derovre! Det er ret specielt at være i en sal fyldt med et meget nærværende publikum og se folk på scenen, som vitterlig har talent – og som bliver elsket for det. Derovre har de formået at skabe en kultur, hvor det er okay at stille op i talentprogrammer, hvis man kan noget. Herhjemme skal man helst ikke stille op, fordi det risikerer at ødelægge ens karriere. Det er en ærgerlig mentalitet, som jeg håber, vi kan få lavet om på snart«.

Hvilken hjemmeside bruger du meget tid på?

»Jeg har alt for meget krudt i røven til at bruge meget tid på nettet«.

Hvilken kulturoplevelse er du ked af, at du gik glip af?

»Jeg gad virkelig godt at have været i Parken og se F.C. København mod Club Brugge. Det var et stykke dansk sportshistorie!«.

Hvilken kunstart gider du ikke bruge tid på?

»Det er der simpelthen ikke noget, der hedder, i min verden. Man kan for mig at se ikke have et job i kulturverdenen, hvis der er noget kultur, man afskyr. Man kan blive inspireret af alt fra Cirkus Arli til Louisiana – der er ikke noget, som jeg ikke kan få noget ud af. Folk, der har en anden opfattelse, burde tænke sig om en ekstra gang. Man kan hente inspiration fra alle kunstarter i hele verden, og der er ikke noget, jeg ikke gider bruge min tid på!«.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden