Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Lasse Kofod (arkiv)
Foto: Lasse Kofod (arkiv)

Kulturforbruger. May el-Toukhy er filminstruktør, født i 1977, fik Nordisk Film Prisen i går. Opvokset i Herlev med egyptisk far og dansk mor. Uddannet på Statens Teaterskole og Den Danske Filmskole. Med på blandet andet 'Borgen', 'Arvingerne' og manuskriptforfatter og instruktør på spillefilmen 'Lang historie kort', 2015.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kulturforbrugeren: May el-Toukhy vinder Nordisk Film Prisen og 110.000 kroner

Filminstruktøren May el-Toukhy, der blandt andet instruerede spillefilmen 'Lang historie kort', har netop vundet Nordisk Film Prisen. Udover æren følger der 110.000 kroner med. Mød ugens kulturforbruger.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Jeg hører pladen ’Coming Home’, som er lavet af Leon Bridges og er ... sådan R&B-soul-60’er-inspireret. Han har gospel-baggrund, der er noget inderligt over det, og det er blottet for ironi. Og så er der en nostalgisk klang, som musik fra en svunden tid«.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden