Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Øst for Paradis
Foto: Øst for Paradis

Den nye danske film ’Vinterbrødre’ fik hovedprisen, New Talent Grand Prix, ved årets CPH PIX-festival. Nu får den ’rigtig’ biografpremiere.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Næste uges kultur: Nu får den prisvindende danske film 'Vinterbrødre' biografpremiere

Successerien ’The Crown’ tager hul på næste sæson, en eksperimenterende dansk film får premiere, og Det Kgl. Teater advarer om mulig anstødelighed. Det er noget af det, Politikens anmeldere holder øje med.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I næste uge åbner X-rummet på Statens Museum for Kunst for den første udstilling i Skandinavien med Nairy Baghramian. Hun er født i 1971 i Isfahan i Iran, men bor og arbejder i dag i Berlin. Til X-rummet har hun udført en stor skulpturel installation, hvis udtryk skyldes den særlige måde, kunstneren kombinerer forskellige materialer på, hvor de trækker særlige associationer og kunsthistoriske betydninger med sig. Titlen er ’Så længe det varer’, og for kurateringen står SMK’s specialist i samtidskunst, museumsinspektør Marianne Torp.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden