Kulturforbrugeren i denne uge er DR's nye dramachef, Christian Rank.
Foto: Michael Langhoff

Kulturforbrugeren i denne uge er DR's nye dramachef, Christian Rank.

Kultur

DR's nye dramachef: »Det er absurd teater og et intenst kammerspil. Det første kvarter tænker man, hva’ faen’ er det, jeg kigger på«

Hver uge fortæller en aktuel kulturpersonlighed om sit kulturforbrug. I denne uge er kulturforbrugeren Christian Rank, der fra 1. februar tager over fra Piv Bernth i jobbet som DR's dramachef.

Kultur
FOR ABONNENTER

’Big Little Lies’ på HBO Nordic

»Jeg har lige fået set den første sæson af ’Big Little Lies’. Endnu en gang falder man ned af stolen over, hvor dygtige amerikanske serieforfattere er til at skrive scener og skildre karakterer. Det bliver lidt internt at forklare handlingen nærmere, hvis man ikke har set serien, men skildringen af det voldelige ægteskab mellem Nicole Kidman og Alexander Skarsgård er hårrejsende. Niveauet for psykologisk realisme er i flere af de amerikanske serier sindssygt højt for tiden«.

Kendrick Lamar vs. Sigur Rós

»Vi har en stolt tradition blandt mig og mine to sønner, hvor vi skiftes til at vælge et nummer på Spotify, når vi sidder i bilen. Derfor får jeg hørt meget hiphop, som min søn på 11 år sætter på. Vi hører Post Malone og Kendrick Lamar, mens jeg forsøger at give drengene modvægt ved at spille Sigur Rós. Det går dårligt med at introducere dem for indierock«.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce