Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Somalisk-britiske Mohammed er hovedperson i dokumentaren ’Den fortabte kriger’. Han er fanget i Somalias hovedstad Mogadishu, efter han har tilsluttet sig og dernæst forladt terrorbevægelsen Al-Shabaab. <fotograf><AS><DB></fotograf>
Foto: Still fra filmen

Somalisk-britiske Mohammed er hovedperson i dokumentaren ’Den fortabte kriger’. Han er fanget i Somalias hovedstad Mogadishu, efter han har tilsluttet sig og dernæst forladt terrorbevægelsen Al-Shabaab.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Instruktør før stor DOX-premiere: Vi er nødt til at lytte til fremmedkrigerne

Den dansksomaliske filminstruktør Nasib Farah forsøger med sine dokumentarer om unge fra Vesten, der tilslutter sig terrororganisationer, at give et nuanceret indblik i deres situation. For vi er nødt til at forstå dem for at kunne bekæmpe radikalisering, mener han. Vi har mødt ham før søndagens premiere på ’Den fortabte kriger’ under CPH:DOX.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Problemet er, at jeg har været medlem af Al-Shabab. Som eksmedlem kan jeg ikke komme ind i Storbritannien igen. Og som eksmedlem her i Mogadishu, vil Al-Shabaab slå mig ihjel. Forstår du?«.

Det er nu, det bliver spændende...

Følg de første 100 dage efter valget for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden