Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

René Godballe Nöstler, der her hygger med døtrene Astrid (6) og Vega (10) og hjælper dem med at finde perler, fortalte for nylig i Politiken om sin egen opvækst som 'curling-barn'. Og hvordan han gør det samme for sine egne børn.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Camilla Stockmann: Tillykke med syndsforladelsen til alle os curlingforældre

Jeg mærkede en 500 år gammel tung byrde forlade mine skuldre, da en ny analyse viste at der slet ikke er så mange curlingforældre, og at det i øvrigt ikke er så slemt at være det, skriver Camilla Stockmann i denne kulturkommentar.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I min omgangskreds fortælles en horrorhistorie hentet fra det virkelige liv. Den handler om en familie med et lille barn, som min venindes mor besøgte for nogle år siden. På et tidspunkt kom faren hjem fra arbejde og stormede ovenpå med en bemærkning om, at han var nødt til at klæde om. Da han lidt efter kom tilbage ned ad trappen, var han udklædt som Kylling fra ’Bamse og kylling’.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden