Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Foto: Catrine Zorn

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Festivaldirektør Josephine Michau er stor fan af kvindeligt kunstnerkollektiv: »Jeg er totalt på røven over deres energi«

I morgen begynder Copenhagen Architecture Festival (CAFx), som Josephine Michau er direktør for. Her fortæller hun om sit kulturforbrug, der blandt andet omfatter tyrkisk funk, en fransk-amerikansk forfatters prisvindende bog om en nazibøddel og seks venner i et lejlighedskompleks på Manhattan.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Hvad jeg hører, ændrer sig hele tiden. Der er nogle favoritter, og denne måneds favoritter er Claire Laffut, Parcels og Altin Gün. Der er ikke nogen sammenhæng mellem dem, og de peger i forskellige retninger genremæssigt, men appellerer til mig allesammen. Parcels er nogle helt unge typer, der ligner The Beatles, da de havde langt hår, og som kommer fra Australien, er sindssygt dygtige og meget inspireret af fransk 1990’er-musik som Daft Punk og Air. Om Claire Laffut kan jeg kun sige, at hun er belgisk og absolut anbefalelsesværdig, og Altin Gün er fra Amsterdam og fyrer den virkelig af med tyrkisk funk«.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden