Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
I udstillingen indgår tre fotografier af kunstneren  Wesaam Al-Badry, som viser kvinder i niqabber lavet af silketørklæder fra Chanel, Valentino og Gucci. Billederne er en kommentar til Vestens forbrugskulturs afsmitning på muslimsk kultur.
Foto: Wesaam Al-badry

I udstillingen indgår tre fotografier af kunstneren Wesaam Al-Badry, som viser kvinder i niqabber lavet af silketørklæder fra Chanel, Valentino og Gucci. Billederne er en kommentar til Vestens forbrugskulturs afsmitning på muslimsk kultur.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

»Det er som at dekorere sin fængselscelle«: Museum får kritik for at udstille fashionable udgaver af det muslimske tørklæde

En udstilling med muslimsk mode er blevet mødt med både protestbrev og demonstrationer. For kvindeundertrykkende beklædning skal ikke ’bare’ gøres til en modegenstand, mener både højreradikale og feminister.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Tyl, tweed og silke. Overdimensionerede ørenringe. Farverige kjoler og tørklæder stramt bundet eller løst draperet om hovedet.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden