Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Martin Bubandt
Foto: Martin Bubandt

Musikerne og sangerne er tydeligvis lidt bange for ham. Men dirigenten John Eliot Gardiner får alligevel det bedste frem i sit romantiske revolutionsorkester.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Alle råber »hurraaaa!«, da man hører kunstnerens hoved blive skilt fra kroppen: Solisten er tydeligvis bange for dirigenten ved pompøs koncert på Solkongens slot

Filmet koncert fra Versailles til ære for den af de vildeste komponister i musikhistorien, Hector Berlioz, er en musikalsk lækkerbisken. Men det er sært at se musikerne lægge afstand til dirigenten John Eliot Gardiner.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Både den franske Mezzo-tv-kanal og et professionelt produktionsselskab er ind over. Men det er slottet i Versailles selv, der står som udgiver på denne lækkert præsenterede tv-produktion af en pompøs koncert, der blev afholdt på slottets teater i oktober sidste år.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden