Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Rasmus Baaner
Foto: Rasmus Baaner

John Cleese er Brexit-tilhænger og har fra sit hjem i Caribien udtrykt skuffelse over England og udtalt, at han anser London for at være en uengelsk by som følge af immigration. Monty Python-medlemmet Terry Gilliam har udtalt, at han er uenig i Cleeses anskuelser. Foto: Rasmus Baaner

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

John Cleese vil have større hæder. Men hans eftermæle på Politiken bliver, at han smittede os med lungeorm

Monty Python var the shit i årtier, fordi de så overlegent bedrev magtkritik med humor. Med tiden blev det mest berømte medlem, John Cleese, reaktionær og jamrer nu over ikke at blive hædret nok. Men det ender altid galt, når man vil forsøge at kontrollere sit eget eftermæle, skriver Camilla Stockmann i ugens kulturkommentar.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

John Cleese er en britisk gentleman. En gentleman holder sit ord. Muligvis var det derfor, at han ikke aflyste interviewet med Politiken i 2015, men tog imod min kollega Emil Bergløv på et hotel i Kensington, London, med bare tæer i mokkasinerne og en heftig luftvejsinfektion. Undervejs i interviewet måtte han afbryde sig selv, mens han hostede og harkede og høfligt undskyldende spyttede slim i et lommetørklæde.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden