0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kulturredaktøren: Joy Mogensen får brug for mere end en talentfuld taleskriver

Dan Jørgensen har fået en berømt forfatters hjælp til at skrive taler om regeringens ambitiøse klimapolitik, men en dygtig taleskriver er ikke nok for Joy Mogensen, Socialdemokratiets første kulturminister i 25 år, skriver kulturredaktør Mette Davidsen-Nielsen i ugens kulturkommentar.

Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

Kulturminister Joy Mogensen (S)

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Walk with me« siger jeg ofte til en kollega på Politiken, når jeg på mellemledermanér vil vende noget mellem dagens mange møder. Sætningen stammer fra en af mine yndlings-tv-serier, ’The West Wing’, der blandt andet er kendt for sine legendarisk lange walk and talk-scener.

I disse dage er det 20 år siden, Aaron Sorkins’ fascinerende fortælling om den sympatiske og skarpe præsident Bartlet og hans hold af stabschefer, rådgivere og taleskrivere blev sendt første gang på NBC som god, gammeldaws flow-tv. Bartlet & co. var den liberale østkystelites våde drøm om varetagelsen af præsidentembedet to årtier før Trump og Twitter.