0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Anders Haahr Rasmussen: »Da jeg vågnede, indså jeg, at jeg var i fuld gang med at knalde min veninde«

Kan man have sex uden at vide det, spørger Anders Haahr Rasmussen i denne klumme om samtykke, drukture og oplevelsen af at vågne midt i det hele.

Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen
Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er ikke for at lægge ansvaret fra mig og over på hende eller sprutten, men altså, jeg husker to episoder fra mine 20’ere, hvor jeg bogstavelig talt ikke anede, hvad jeg lavede. Den ene gang var til en fest på universitetet, hvor jeg jævnligt drak mig i hegnet eller i det her tilfælde ikke i hegnet, men i nærkontakt med en kvindelig medstuderende.

Det er en virkelig aparte oplevelse at komme til sig selv og opdage, at man står og snaver med en, man ikke aner hvem er. Det føles lidt som at vågne op fra en blunder og leve et andet menneskes liv, et menneske, som åbenbart er til fest og har scoret og nu står og tungekysser op ad væggen ude på gangen. Også fordi det ikke var sådan, at jeg stod lettere bedøvet og blev kysset på, nej, det var sgu mig, der førte an, konstaterede jeg. Og hun kyssede glad tilbage. En slags absence-scorekarl.

Ligesom den anden gang, det er næsten det mest bizarre eksempel, som foregik i min egen seng, hvor jeg vågnede og indså, at jeg var i fuld gang med at kneppe min veninde. Seriøst, det er virkelig en forstyrrende oplevelse.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce