Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
ROB CARR/AP
Foto: ROB CARR/AP

Eks-sangfugl. Forfatteren Harper Lee blev ramt af et slagtilfælde i 2007.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Verdensberømt sangfugl er stadig tavs efter 45 år

Harper Lee nægter at bidrage til den biografi, som skulle udgives om kort tid.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den amerikanske forfatter Harper Lee har ikke givet et interview de seneste 45 år, og hun har åbenbart heller ikke tænkt sig at gøre det fremover.

Forfatteren af den verdensberømte roman ’Dræb ikke en sangfugl’, som blev hendes eneste, fik forleden sin advokat til at udsende en erklæring om, at hun på ingen måde har accepteret at bidrage til den bog, som en tidligere journalist fra Chicago Tribune får udgivet om kort tid.

Der var givet samtykke

I sidste uge havde forlaget Penguin ellers meddelt, at de netop havde købt rettighederne til Marja Mills erindringsbog med titlen ’The Mockingbird Next Door’: Life With Harper Lee’.

Ifølge Penguin ville det blive en bog om, hvordan Marja Mills i sin tid var ven med søstrene Harper og Alice Lee, hvordan de voksede op i Alabama, og om hvordan romanen, som på amerikansk hed ’To Kill a Mockingbird’, kom til at påvirke deres liv, og hvorfor Harper Lee valgte aldrig at skrive flere romaner.

Marja Mills agent siger dog til New York Times, at Alice Lee skriftligt har givet sit samtykke til bogen, og at Harper Lee mundtligt gav sin støtte til bogen, før hun blev ramt af et slagtilfælde i 2007.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden