Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Evan Agostini/AP
Foto: Evan Agostini/AP

Kult. George RR Martin er manden bag fantasyserien 'A Song of Ice and Fire', som har dannet grundlag for tv-successen 'Game of Thrones'.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Game of Thrones-forfatter afslører sit hemmelige våben

George RR Martin taler ud om sin holdning til moderne it.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Forfatteren bag de storsælgende bøger 'A Song of Ice and Fire', George RR Martin, fortæller i et interview, at han aldrig har været bange for at miste et manuskript som følge af en computervirus eller lignende.

Årsagen er, ifølge forfatteren, at han har »et hemmeligt våben«, forklarede han tirsdag aften i det amerikansk talkshow 'Conan', skriver BBC.

Det hemmelige våben er en gammeldags DOS-computer (operativsystem til disk, red.) uden adgang til internettet, som George RR Martin bruger, når han skriver sine fantasy-bøger om intriger, sex, drager og drabelige slag.

»Jeg hader nogle af de her moderne systemer, hvor du skriver et lille bogstav, som bliver lavet om til et stort bogstav. Jeg vil ikke have versaler. Hvis jeg ønskede versaler, havde jeg skrevet i versaler«, forklarede George RR Martin i talkshowet.

Han indrømmede dog, at han har en anden computer, som han bruger til at tjekke mail og gå på internettet.

George RR Martin har tidligere forklaret, at han ikke opfatter sig som en mand af det 21. århundrede men snarere af det 20. århundrede.

Styresystemet DOS blev oprindeligt udviklet til IBM's PC baseret på at man indtastede kommandoer. Det var dog Microsoft, der for alvor fik succes med styresystemet efter i 1981 at have indgået en kontrakt med IBM.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden