Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Finn Frandsen (arkiv)
Foto: Finn Frandsen (arkiv)

Udlån. Københavns biblioteker har slanket bogbestanden og skal nu til at udlåne værktøj og arrangere flere ikkeboglige aktiviteter.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Biblioteker satser på ikkeboglig viden - snart kan man låne værktøj

De københavnske biblioteker vil til at udlåne værktøj, arrangere fodboldtemaer og lave andre ikkeboglige tiltag. Målet er at få de borgere, der aldrig sætter deres ben på et bibliotek, indenfor. En udvikling, der sætter det klassiske vidensbegreb under hårdt pres, mener forsker.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En ny målgrupperapport skal hjælpe Københavns Biblioteker med at lokke de 45 procent af byens borgere, som aldrig sætter deres ben på et bibliotek, til. Af rapporten fremgår det blandt andet, at en af de adspurgte ønsker flere barfodssteder: altså plads dedikeret »leg og skoløse områder«. For en anden er det vigtigt, »at biblioteket er et rart rum at opholde sig i«, mens atter andre siger, at de godt kunne finde på »at tage derhen, hvis der var noget andet end bøger«.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden