Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Illustration fra bogen
Foto: Illustration fra bogen

I 'Alkofanten i rummet' bliver far sløv og doven, mens mor bliver vred. Imens morer børnene Peter og Vera sig med at få far til at gå lige langs en tommestok, når der er venner på besøg . Men når flaskerne klirrer for meget, bliver glæden svær at øjne, og så er det vigtigt at huske, at der findes glæde efter sorrig.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Venlige billedhistorier understreger, at glæde kan følge efter sorg og alkoholisme

Tre nye billedfortællinger handler om alkoholisme, om at være usynlig af sorg og om at miste sin hund. De begynder skidt, men ender godt.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Gamle Kingo ville have elsket disse tre billedbøger fra vor tid, som bekræfter hans udsagn om, at »sorrig og glæde de vandre til hobe«. Og børn forstår jo alting altid, som Marcus fra Tanzania siger i Jakob Ejersbos ’Liberty’. Således rustet er det tid at stifte bekendtskab med en far, der drikker alt for meget, en pige, som er usynlig af sorg, og to børn, der møder hinanden på grund af en død hund og tre nyfødte killinger. Hør blot!

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

Forsiden