Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Michael B. Thomas/Ritzau Scanpix
Foto: Michael B. Thomas/Ritzau Scanpix

St. Louis i Missouri, juni. En mand bærer en kasket, der udtrykker opbakning til det netop vedtagne abortforbud, 'hjerteslagsloven', i den amerikanske delstat.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Digter om USA’s stramninger af abortloven: »Jeg vil inseminere Donald Trump med min sæd«

Hver uge beder Politiken en forfatter give sit perspektiv på den aktuelle nyhedsdagsorden. I denne uge skriver Tine Høeg om de nyligt vedtagne love i kølvandet på Trumps udnævnelse af abortkritiske højesteretsdommere. I en lang række stater forbydes abort nu efter sjette uge (hjerteslagsloven), og i Alabama er der totalt abortforbud - også ved voldtægt og incest.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg vil inseminere Donald Trump med min sæd, mens han sover, og jeg vil inseminere femogtyve mandlige senatsmedlemmer i Alabama med min sæd, og jeg vil inseminere guvernør Kay Ivey med min sæd, jeg er 74 år gammel, græder hun, hendes sølvarmbånd klirrer, hvordan skal jeg bære et barn? Hvis et 14-årigt incestoffer kan bære et barn, kan du vel også, og jeg vil inseminere vicepræsident Mike Pence med min sæd, han opdager det først efter sjette uge, han tror bare, han er lidt oppustet, få det væk, få det væk, råber han, men desværre, det er for sent, der er hjerterytme, hør selv.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden