Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Mesterdetektiven Filip har sin sag for i børnekrimi om piger og boybands

Igennem 16 tynde, særdeles velillustrerede hæfter har Filip M. Lund skabt grin og læselyst omkring sig.

Skønlitteratur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Når det endelig skal være, kan den lille, hemmelige mesterdetektiv Filip M. Lund (lix 10) ikke finde en bedre sag at slutte sin karriere med end den med pigerne. Hvordan får man fat i – f.eks. – Lisa? Og hvordan hold

er man andre drenge – f.eks. dem fra diverse boy bands – væk fra samme Lisa? Det er en værdig opgave. Et sandt mysterium.

Igennem 16 tynde, særdeles velillustrerede hæfter har Filip M. Lund skabt grin og læselyst omkring sig. Han er nu på vej til Norge også. Fortællegrebet er at holde ham ud i strakt arm til beskuelse og klap på kinden, mens man samtidig orienterer læseren om, at han har meget at lære endnu i detektivfaget.

LÆS ANMELDELSE

Samtidig tegner Karla von Bengtson lige ind til det, mesterdetektiv Goethe kaldte »pudlens kerne«. Her er det pigers kerne.

Hvordan går det så med den sidste opgave? Det går – som altid – sådan midtimellem. Lisa dåner i Filips arme, men det er til en koncert med et boy band. Der er stadig meget at opklare for den kære, kiksede opdager med den flotte hat og de reelle hensigter.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden