Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Julie Vöge
Foto: Julie Vöge

Tre greb i børneværelset. På børneværelset er både sengen, stolen og lampen gjort personlige. Rispapir- lampen er det nemme projekt, stolen kræver maling og garn. Den mobile seng er det største projekt, men giver både fleksibilitet i indretningen og matcher mange børns lyst til tit at rykke rundt på deres værelse.

Design
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

DIY: Sådan gør du Ikea-indretningen til din egen

Udstyret med værktøjskasse, maling og knofedt kan du ride med på bølgen af kreative gør det selv-folk, der giver Ikeas standardvarer nyt liv og personlighed.

Design
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er efterhånden en gammel nyhed, at finanskrisen satte en stopper for, at vi i hobetal drønede ud og købte svinedyre samtalekøkkener, velværebadeværelser med saunagus, mærkerigtigt armatur svarende til flere måneders løn. Og det er en saga blot, at vi ikke tænkte os om to gange, før vi ringede efter en håndværker, hvis vi ikke lige orkede at samle en reol.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden