Kringla-cyklen kan foldes sammen på bare 20 sekunder.

Kringla-cyklen kan foldes sammen på bare 20 sekunder.

Design

Så triller vi ud i det blå: Godt design til cykelturen

Frisk luft, motion og smukke naturoplevelser. Ryd søndagen - eller hele ferien - og stig på cyklen. Turen bliver kun mere perfekt, hvis du har ordentligt gear med.

Design

Plads til frokosten

Køletasken med solid hank har lynlås i låget og et stort hovedrum, hvor der er plads til masser af mad og drikkevarer. Længde 44 cm, bredde 26 cm, højde 20 cm.

Pris.: 199 kr., Arkuricurvy.dk

Hold kaffen varm

Klassisk termokop med fedt design, og som passer i de fleste kopholdere, rummer 0,35 liter.

Pris: 249 kr. Outdoorrodovre.dk

Fold cyklen ud

Kringla-cyklen kan foldes sammen på bare tyve sekunder og er derfor let at tage med i bil, tog og bus, hvis benene bliver ømme, eller cykelturen skal begynde i Nordsverige. Modellen fås i et utal af farver.

Pris: 3.499 kr. Kringla.com

Rygsæk og stol i én

Efter at have siddet på en hård cykelsadel i nogle timer er det rart med blødere underlag i form af fold-ud-skamlen, der er fastmonteret den smarte rygsæk, som du sagtens kan have med på cykeltur i skoven. Wildgame rygsækstol. Pris: 499 kr. Grejfreak.dk

En morfar i græsset

Ahhh, at ligge ned på en dejlig plaid og glo op i himlen må være cykelturens bonus. Plaid marine blue, 140 x 200 cm.

Pris: 499 kr. Sika-design.dk

Airbag cykelhjelm

Cykelhjelmen sidder som en diskret krave rundt om halsen, der i tilfælde af et uheld puster sig selv op som en airbag. Hövding 2.0.

Pris. 1.990 kr. Cykelpartner.dk

Forberedt på bagangreb

Hold blikket stift rettet på cykelstien og tjek andre cyklister bagfra med et smart sidespejl, så du er fri for at dreje hovedet. Spejlet monteres på styret, diameter 10,5 cm..

Pris: 49 kr. Cykelgear.dk

Forberedt på dansk sommer

Surt at blive overrasket af en regnbyge, med mindre du lige kan slå en paraply op med et mønster, der gør dig i godt humør. Shelter grey.

Pris: 199 kr. Hay.dk

Saml urter til maden

Pak bogen ’Vild – naturen ind i køkkenet’ med i cykeltasken og lad forfatter Thomas Laursen inspirere dig til at samle ind fra naturens skatkammer af blandt andet urter og svampe til aftensmaden. Pris: 300 kr.

Politikensforlag.dk

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce