Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Evan Agostini/AP
Foto: Evan Agostini/AP

CAnnes. Dansk instruktør går snart i gang med at lave film med James Franco og Kate Hudson (billedet).

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dansker laver thriller med Hollywood-stjerner

James Franco og Kate Hudson spiller med i 'Good People', der optages i London.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Danske Henrik Ruben Genz starter i næste uge optagelserne til sin første engelsksprogede film, der får titlen ’Good People’.

Filmen skal optages i London og har de to Hollywood-stjerner James Franco og Kate Hudson i hovedrollerne.

Det fortæller en engelsk fotograf, som politiken.dk tilfældigt møder under filmfestivalen i Cannes, der blev skudt i gang i dag. Fotografen er med på holdet, der skal skabe Henrik Ruben Genz’ nye film, men er ellers meget hemmelighedsfuld omkring projektet.

En hurtig søgning på diverse brancheblade i filmindustrien viser dog, at ’Good People’ bliver en thriller og er en filmatisering af forfatteren Marcus Sakeys kriminalroman. Samt at den franske komiker og skuespiller Omar Sy, der senest har imponeret i hitfilmen ’De urørlige’, også er med på rollelisten.

Produceres af dansker
I ’Good People’ spiller James Franco og Kate Hudson et ungt amerikansk par, som finder en taske med et stort pengebeløb hos deres lejer, som er død af en overdosis.

Franco og Hudson gemmer fangsten, men de bliver hurtigt jagtet, da den afdøde lejer er en forbryder, og hans makker melder sin ankomst og gør krav på pengene.

Henrik Ruben Genz har tidligere fejret store succeser med blandt andet ’Frygtelig lykkelig’ og ’Undskyld jeg forstyrrer’. Den danske instruktørs nye engelsksprogede film produceres af Thomas Gammeltoft, og ifølge flere filmsites er også skuespilleren Tobey Maguire med i en producerrolle.

Magurie er i øvrigt også i Cannes i disse dage, hvor han deltager i promoveringen af Baz Luhrmanns ’Den store Gatsby’, som åbnede festivalen tidligere i dag.

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden