0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Netflix' madprogram giver mig kvalme

Den fjerde sæson af 'Chef's Table' er et eksempel på alt det, der kan være galt medmadprogrammer

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Første afsnit af ’Chef’s Table’ på Netflix handler om italienske Massimo Bottura, men genidyrkelsen i programmet bliver ganske enkelt for meget. Foto: Netflix

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Som så mange andre i disse år ser jeg en hel del madprogrammer. Brødrene Prices smørsmovseri, den frit legende Nikolaj Kirk i ’Nak & Æd’, små YouTube-klip fra Munchies og Bon Appétit eller min personlige og totalt overgearede favorit, Jamie Oliver. Jeg labber det i mig.

Det troede jeg også, jeg ville gøre med Netflix’ roste dokumentarserie ’Chef’s Table’, hvis fjerde sæson snart er ude.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce