Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Zentropa Entertainments
Foto: Zentropa Entertainments

En intimitetskoordinator skal sørge for, at alt i forbindelse med optagelserne af sexscener foregår ordentligt. På billedet ses en scene fra Lars von Triers 'Antichrist' (2009), som Meta Louise Foldager producerede.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Filmdirektør: »Det er en ret absurd arbejdssituation, som nogle af mine ansatte sættes i, når de bliver bedt om at tage tøjet af og stå og simulere sex foran 40-50 mennesker«

I USA har HBO indført en særlig koordinator for at beskytte skuespillere under intimscener. Herhjemme har Meta Film som de eneste lavet retningslinjer for optagelse af nøgen- og sexscener, men et flertal af medlemmerne i Dansk Skuespillerforbund mener, at en intimitetskoordinator er en god idé.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Skuespillerne skal om muligt tilbydes penisposer og brysttape – derudover også trusser, morgenkåber, tøj med mere for at lette arbejdet med at optage nøgen- og sexscener. Der må ikke improviseres under optagelserne, medmindre der foreligger en skriftlig aftale. Ingen presse, familie og venner må være til stede, og mobiltelefoner er bandlyst.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden