Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Stephen Hird/Ritzau Scanpix
Foto: Stephen Hird/Ritzau Scanpix

Producer Barbara Broccoli og skuespiller Daniel Craig har samarbejdet på samtlige Bond-film med Craig som agent 007. Billedet stammer fra premieren på den anden film, hvor Craig var Bond, 'Quantum of Solace' fra 2008. Den første var 'Casino Royale' fra 2006.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sexisme eller en kæmpe Bond-brøler: Nej, hun er ikke Daniel Craigs assistent. Hun er hans CHEF

The Daily Mail tog grueligt fejl, da mediet i en billedtekst skrev, at den britiske skuespiller gik sammen med sin assistent. Virkeligheden var en helt anden.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den nye James Bond-film, der har titlen ’No Time to Die’, bliver i disse dage filmet i Italien.

Der har længe været tale om, at den næste hovedrolleindehaver skulle være en kvinde – men foreløbig bliver det ved snakken.

Den britiske skuespiller Daniel Craig spiller nemlig endnu en gang Ian Flemings superspion, der har mere kvindetække end de fleste.

The Daily Mail har i den forbindelse delt et billede, hvor Daniel Craig ses sammen med en kvinde under optagelserne til filmen. I billedteksten, der er blevet ændret nu, stod der ifølge webmediet The Poke følgende:

»Der er masser at tale om: Craig blev ledsaget af sin kvindelige assistent, da han slappede af mellem optagelserne i tirsdags«.

Det affødte hurtigt en voldsom kritik.

Kvinden, der »ledsager« Daniel Craig, er nemlig ikke hvem som helst. Det er Barbara Broccoli, som producerer James Bond-filmene og derfor snarere må betegnes som Daniel Craigs overordnede.

Der er således tale om en ret prominent skikkelse, hvorfor The Daily Mail af flere på Twitter beskyldes for sexisme:

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden