Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Adventurefilmen 'Warcraft' foregår i det magiske rige Azeroth, der pludseligt trues, da en portal åbnes og horder af orker invaderer kongeriget. Troldmændene, der våger over Azeroth, er nu ikke længere i stand til at beskytte deres verden, og kongen af Stormwind må derfor kalde alle racer i Azeroth til hjælp for at imødegå truslen. Mennesker, elvere og dværge skal kæmpe side om side, men alle følger deres egen dagsorden og har svingende loyalitet. Kilde: Universal Pictures

Filmanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Warcraft-filmatisering er en af de bedste fantasyfilm nogensinde

Det giver sus i mellemgulvet, når man pisker rundt mellem elskværdige artsfæller og brølende orker i filmatiseringen af det monsterpopulære computerspil Warcraft.

Filmanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Øvelsen er lige så svær, som den er lokkende. Man tager et populært computerspil og gør det til en film, mens man håber at sælge billetter til alle de gamere, som har gjort spilbranchen til en milliardindustri. Det er forsøgt med film som ’Tomb Raider’, ’Need For Speed’ og ’Hitman’, uden at der er kommet stor kunst ud af det.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden