Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

I dokumentarfilmen ’Jacob Holdt: Mit liv i billeder’ kigger fotografen bag den markante fotobog ’Amerikanske billeder’ tilbage på sit begivenhedsrige liv. I et forsøg på at gøre status rejser Holdt tilbage til sit elskede USA for at konfrontere fortidens synder. Glemte hemmeligheder afsløres, gamle flammer blusser op, og døden bliver nærværende. Fotografen tog i første omgang til USA med en ekstrem ja-filosofi i bagagen. Her vandrede han fra Ku Klux Klan og mordere til de sorte på bunden af den amerikanske drøm. Fotografens aparte tilgang førte ham ud i kampen for at forvandle racismens had til kærlighed. Kilde: Doxbio

Filmanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ny dokumentar tegner ærligt portræt af fotografen uden grænser

De 15.000 amerikanske billeder, Jacob Holdt tog i løbet af fem år i 1970’erne, er kommet til at bestemme hele hans livsbane.

Filmanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En rigtig dokumentarist føler næppe et behov for at komme så tæt på sit stof, at man helst skal have sex med det for at komme tilstrækkelig nær på.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden