Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sandra Bullock vandt prisen for 'mest skræmmende præstation'.
Foto: Mike Blake/Ritzau Scanpix

Sandra Bullock vandt prisen for 'mest skræmmende præstation'.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sandra Bullock: En film om at være mor er åbenbart en gyserfilm

Stjerneskuespilleren brugte takketale til at fortælle om den rolle, hendes børn spillede for, at hun medvirkede i Bird Box, som Susanne Bier instruerede.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

»Jeg var med i filmen, fordi at mine børn spurgte mig, hvorfor jeg aldrig havde lavet noget til dem. Da Bird Box krydsede min vej, vidste jeg, at det var en historie jeg skulle være med i, fordi det handlede om familie«.

Sådan sagde stjerneskuespillerinden Sandra Bullock i går, efter at have vundet en MTV Movie & Tv Award i kategorien ’mest skræmmende præstation’ for sin præstation i den populære film.

»Og selvom mine børn ikke kan se filmen, før de er 21 år, for åbenbart er en film om det at være mor en gyserfilm, vil de vide, at når de ser den, at der intet er, jeg ikke vil gøre for dem« sagde Sandra Bullock.

»Jeg ville lade dem se, hvad det er at være en familie. Nogle gange er man født ind i en familie, nogle gange skal man finde den, og nogle gange finder den dig« sagde hun i sin rørende tale, som MTV har lagt ud på stationens hjemmeside.

Sandra Bullock har selv i 2010 og 2015 adopteret en søn og en datter, som i dag er henholdsvis 9 og 7 år gamle ifølge et interview Sandra Bullock lavede med Hello Magazine.

Bird Box havde premiere 21. december 2018 på Netflix, og blev i åbningsugen streamet over 45 millioner gange, hvilket er rekord for Netflix, oplyser selskabet selv. Filmen handler om en kvinde med to børn, som tager ud på en desperat og farlig rejse for at komme i sikkerhed, fem år efter at en bølge af selvmord har formindsket befolkningen.

Filmen er instrueret af danske Susanne Bier.

Hun fortalte også, at hendes søn efter optagelserne havde sagt »Mor, det var altså en superheltefilm jeg snakkede om. Superheltene er dem, der laver det vigtigste arbejde«.

Sandra Bullock afsluttede sin tale med at sige, at hendes søn var til stede, og at han nu endelig kunne befinde sig i samme rum som nogle rigtige superhelte, bl.a. Wonder Woman og Captain Marvel.

»Han vil nok lægge mærke til, at de alle er kvinder lige som hans mor« sagde Sandra Bullock afsluttende.

MTV Movie & TV Awards er en årlig begivenhed, hvor der bliver uddelt forskellige priser. Den første prisuddeling var i 1992. I år blev der uddelt 17 priser, og selve prisen er en forgyldt bakke med popcorn.

Blandt årets prismodtagere var Lady Gaga for rollen i ’A Star Is Born’, og Robert Downey Jr., for ’bedste helt’ som Ironman.

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Vi holder sommerferie men...
  Vi holder sommerferie men...

  Henter…
 • Margethe Vestager taler til EU's kokurrencekommission, februar 2019. Photo by Aris Oikonomou / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?
  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?

  Henter…

  Dagens politiske special kigger på magtfordeling og nye poster i politik, både i Bruxelles og Danmark. EU har fået nye topchefer, og herhjemme har Mette Frederiksen tildelt sin særlige rådgiver, Martin Rossen, en magtfuld position i Statsministeriet. Er det et demokratisk problem?

 • Campingpladsen på årets Roskilde Festival er åbnet og deltagerne fester mellem teltene indtil pladsen åbner onsdag.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn
  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn

  Henter…

  Campingområdet på Roskilde Festival er et parallelsamfund - en by af luftmadrasser, øldåser og efterladte lattergaspatroner. En stærk kontrast til de unges strukturerede hverdag. Men hvordan føles friheden? Og hvordan er det lige med kærligheden, når intet er, som det plejer?

Forsiden