Foto: Pat Roque/AP
FOMO

Derfor taber alle på Valentins dag

Årets mest romantiske dag er i virkeligheden årets mindst romantiske dag. Men alligevel håber de elskende på et originalt tvist, måske denne gang? Og så ender man igen bænket på en restaurant og lugter af laset parforhold, monoton monogami og triviel tirsdagssex.

FOMO
FOR ABONNENTER

I dag er det valentinsdag.

Det er en dag, hvor alle er tabere, og ingen er vindere. For du kan ikke vinde over valentinsdag. Det er umuligt. Den store romantiske afladsdag kommer og tager dig.

I flere uger har detailhandlen varmet op til dagen. Det sker med klamt lyserødt slik, billigt rødt blondeundertøj (måske julesalgets restlager?), grimme balloner, hjerteformet chokolade (hvorfor skal danskerne altid æde enhver mærkedag i knæ på Anthon Berg-måden?) og reklamer for stort opbundne buketter i røde nuancer fra blomsterhandlerne.

Restauranternes tomandsborde er fully booked. Datingportalerne gløder hos singlefolket. Ægtefolk og kærestepar går rundt og vrider sig, skal – skal ikke? Bliver hun skuffet, hvis han ikke gør noget? Eller bliver han irriteret, hvis hun gør noget? Hvad hvis han gør noget, men hun synes, det er forkert?

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce