Savner du fortidens kontaktannoncer i papiraviserne, hvor man skrev anonymt ud i verden, hvad man længtes efter? Dengang hvor kontaktannoncer var ledsaget af et billetmærke og ikke et foto? Så er du ikke alene. Mød Kirsten og Jan som netop har fundet en online udgave af konceptet.

Læs mere om seniordating og Billetmrk.dating her: http://politiken.dk/kultur/fomo/irl/ECE3002308/senior-dating-nu-genopstaar-kontaktannoncerne/

Kilde: Politiken.tv / Nima Hajarzadeh, Melissa Kühn Hjerrild

IRL

Senior dating: Nu genopstår kontaktannoncerne

Papiravisernes kontaktannoncer er døde. Men nu kommer den digitale kontaktannonce målrettet et ældre publikum, der ikke gider Tinders kødkatalog.

IRL
FOR ABONNENTER

Mand med humør søges.

Er snart 70, så ved du det. Du må gerne være een, der holder af gode middage med et glas vin eller to, og som hjælper med opvasken dagen efter. Du kan godt lide en god vandretur, hvor vi kigger på naturen og lytter til fuglene - og hinanden. Vi vil begge to gerne være venner uden for mange bindinger. Gode samtaler hvor vi begge flytter os. Billetmrk. 84043.

Sådan lyder en typisk kontaktannonce på det spritnye danske datingsite Billetmrk.dating, der henvender sig til voksne, der gerne vil have en kæreste. Her er ingen hurtige swipes, ingen reklamer, ingen videospil-funktioner med likes og matches, ingen Snapchat, fotos eller opkobling til sociale medier. Her skal du bruge din indlevelse og mærke, hvad det egentlig er, du er tiltrukket af.

Bag sitet står to kvinder, der springer ud som iværksættere. Den ene, Birgitte Holm Knudsen, 58 år, er jurist, og den anden, Marianne Bachmann, 44 år, er biokemiker. De to dating-iværksættere mener at have lokaliseret et hul i det boomende marked for onlinedating under mottoet 'Dating med respekt'.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce